Първият 64-битов смартфон с Android ще е HTC Desire 820

Първият 64-битов смартфон с Android ще е HTC Desire 820
A A+ A++ A

През годините HTC може да се похвали с много пионерски стъпки при смартфоните и компанията не се е отказала да продължи с това. Това подсказва снимка, публикувана в профила на HTC в китайската социална мрежа Wеibo. Тя изрежда различните неща, в които компанията е била първа на пазара, и в нея присъства името на очаквания в началото на септември смартфон Desire 820, който също ще се окаже пионер в нещо.

Компанията не посочва каква е уникалната особеност на смартфона, но въз основа на досегашните слухове можем да предположим, че това ще е първият смартфон с Android, който използва 64-битов процесор. Най-вероятно това ще е Qualcomm Snapdragon 615 с 8 ядра, но не е изключено компанията да обърне поглед и към четириядрения Snapdragon 610.

По-късно HTC разсея съмненията, като публикува ново изображение, разкриващо, че Desire 820 ще е първият смартфон с осемядрен 64-битов процесор от Qualcomm. HTC организира пресконференция в Берлин на 4 септември и очакваме, че тогава ще разкрие всички детайли за устройството.

http://www.gforgames.com/gadgets/htc-desire-820-first-64-bit-android-smartphone-44921/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници