Появиха се детайли за Lenovo Yoga Tablet 2

Появиха се детайли за Lenovo Yoga Tablet 2
A A+ A++ A

Очаквахме Lenovo да представи таблета Yoga Tablet 2 по време на изложението IFA, но компанията отдели повече внимание на своите лаптопи и смартфони, а единствения нов таблет се оказа Tab S8. Все пак Yoga Tablet 2 съществува и за представянето му ще трябва да почакаме още малко. Междувременно от италианския сайт Android World идват първите детайли за устройството, които са съпроводени и с негови снимки.

Таблетът на снимките носи името Yoga Tablet 2-830LC и има форма, която ни е добре позната. Долната част на корпуса е извита и помества батерия с голям капацитет, а освен това в нея е вградена и малка подпора, която позволява използването на таблета по различни начини. В тази част се намират и стерео говорителите. Прави впечатление покритието на задния панел, което имитира кожа с шевове, а излизащия от корпуса USB кабел подсказва, че на снимките виждаме прототип.

Според детайлите устройството има 8" дисплей с резолюция 1920 x 1200 пиксела и използва четириядрен чипсет Intel Atom Z3745 с честота 1.33 GHz (1.8 GHz в турбо режим). Добавени са още 2 GB RAM, 32 GB вградена памет, слот за допълнителна, две камери с резолюция 8МР и 1.6МР и набор от сензори (акселерометър, магнитометър, сензор за осветеност и др.). Операционната система е Android 4.4.2, а на снимките се вижда и слот за SIM карта, което означава, че има и мобилни възможности.

http://www.androidworld.it/2014/09/02/lenovo-yoga-tablet-2-830lc-immagini-caratteristiche-complete-foto-245362/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници