Samsung ще представи нов безогледален фотоапарат на 15 септември

Samsung ще представи нов безогледален фотоапарат на 15 септември
A A+ A++ A

Изглежда, че освен премиерата на iPhone, през септември ще има и други значими събития, които няма да се случат по време на IFA 2014. Така например Samsung са избрали да представят безогледалния фотоапарат NX1 на 15 септември по време на изложението Photokina в Кьолн. Засега подробностите за фотоапарата не са много, но по всяка вероятност той ще има сензор с резолюция 28МР, който е изработен по технологията ISOCELL на Samsung. Автоматичният фокус пък ще използва системата Advanced Hybrid. Очаква се устройството да предложи чувствителност по ISO от 100 до 51200.

Възможностите за запис на видео ще са с резолюция до 4К, но само 30fps или 24fps. Запис на видео с кадрова честота 60fps ще е възможен само при HD резолюция. Фотоапаратът ще има подвижен сензорен дисплей, въпреки че засега не е ясно дали той ще осигурява удобства и за правене на селфита. WiFi възможностите се подразбират, но освен тях очакваме и NFC, въпреки че технологията ще се използва повече за първоначално свързване, отколкото за пренос на данни. Информацията за фотоапарата не казва нищо за софтуера, с който той ще работи, но според по-ранни слухове той може да използва Tizen.

http://photorumors.com/2014/09/01/another-more-detailed-set-of-specifications-for-the-upcoming-samsung-nx1-mirrrorless-camera/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници