Intel представи дизайнерска смарт гривна със змийска кожа и скъпоценни камъни

Intel представи дизайнерска смарт гривна със змийска кожа и скъпоценни камъни
A A+ A++ A

В началото на годината Intel съобщиха, че работят с Opening Ceremony по създаването на носима електроника, която ще бъде подходяща и за хора, които държат на модата. Първото такова устройство вече е известно и носи името My Intelligent Communication Accessory (MICA) - това всъщност е смарт гривна, която наистина лесно можете да сбъркате с дизайнерски аксесоар.

MICA има извит сензорен дисплей със сапфирено стъкло и може да показва SMS съобщения или други известия. Устройството ще разполага и с 3G възможности, така че ще може да се използва не само като приставка към телефон, а като самостоятелно устройство. Засега от Intel отказват да кажат с каква операционна система работи MICA, но повече подробности можем да очакваме през следващия месец.

Както ясно се вижда и от рекламните материали, Intel смятат, че MICA е аксесоар изключително за жени. Гривната е гарнирана с полускъпоценни камъни и змийска кожа и ще се продава в светъл и тъмен вариант. Цената остава неясна към този момент, като от двете компании обещават, че тя ще е под 1000 долара и че MICA ще бъде в магазините на Barneys и Opening Ceremony преди края на годината.

http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2014/09/03/media-alert-opening-ceremony-and-intel-reveal-mica-my-intelligent-communication-accessory

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници