Телефонни измамници нападнаха телевизионери

Телефонни измамници нападнаха телевизионери
A A+ A++ A

Екип на бТВ вчера е бил нападнат от семейства на телефонни измамници във Ветово, съобщиха от телевизията.

Ромите се нахвърлили с шамари и ритници върху репортера Росен Цветков и неговия оператор и успели да изкъртят визьора на камерата.

Разследването е било насочено срещу задържаната през юни група за телефонни измами, които успяха да отмъкнат 22,4 хил. лв. от възрастна жена. В групата влизат 30-годишният А. А. – Стамат, криминално регистриран за телефонни измами, тартор на групата, 23-годишният П. П. – Шишкото, и 22-годишният В. М. – Папардака, и двамата осъждани за телефонни измами, 37-годишният Н. Д. – Чирито, осъждан за кражби и измами, и 26-годишният М. Д., с присъда за подкуп на длъжностно лице.

Първоначално планът е бил да бъдат посетени пет къщи. Идеята се е променила, след като екипът е бил нападнат в къщата на тартора А.А. – Стамат. Там камерата на националната медия е била счупена.

Според разказа на Цветков тарторът и останалата част от групата си живеят безнаказано. Те са използвали откраднаните пари, за да направят ремонт на къщите си. Репортерът коментира, че единственото, което ще се случи след нападението за злосторниците, ще бъде глоби.

#телефонни измамници #Ветово #телевизия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници