Изчезналата Пламена от Добрич открита във Варна

Изчезналата Пламена от Добрич открита във Варна
A A+ A++ A

30-годишната Пламена Реиз от Добрич, която бе обявена за общодържавно издирване, е открита в района на варненската ромска махала „Максуда” съобщи директорът на областната дирекция на МВР във Варна главен инспектор Николай Калчев.

Той посочи, че в морската столица са пристигнали служители на добричката полиция, които са получили информация за местоположението на Пламена. Предполага се, че майката на две деца е избягала от дома си в Добрич. Със съдействие от Трето РУП във Варна е извършена проверка в посочен частен дом, след което тя е върната в добруджанския град.

Пламена Реиз бе в неизвестност няколко дни. За последно близките й я бяха видели в понеделник, когато в 8,30 часа е излязла от дома си, облечена със синя рокля и обута с черни силиконови сандали. Тя е по майчинство с малкото си дете, което е момченце на година и четири месеца. Дъщеричката й предстои да бъде в първи клас.

След изчезването на Пламена съпругът й обясни за , че тя е работила в Германия, но от три години си е в България. Пред местното издание за Topnovini.bg той отхвърля появила се информация, че изчезването на съпругата му е свързано с пари.

#Добрич #Варна #изчезнала

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници