HBO GO ще може да се поръча и от български интернет доставчик

HBO GO ще може да се поръча и от български интернет доставчик
A A+ A++ A

Един от въпросите, които неизменно се задаваха на досегашните срещи с медии на HBO България, беше кога компанията ще раздели стрийминг услугата си HBO GO от абонамента за телевизия. Все пак много хора не искат да плащат за ТВ канали, които не гледат, но не искат да се лишат от предимството да гледат качественото съдържание на HBO навсякъде и по всяко време.

За щастие, компанията е чула това и днес обяви партньорство с "Неттера", което ще позволи на доставчиците, които получават интернет от нея, да предложат на клиентите си и достъп до HBO GO. Това ще става срещу малка допълнителна такса, но срещу нея на разположение са над 1800 часа съдържание, съставено от оригинална продукция (сериали като "Игра на тронове", "Силициева долина", "Истинска кръв", "Истински детективи", "Престъпна империя", "Хирургът" и много други), холивудски хитове, концерти и детски филми с високо качество и български субтитри или дублаж (за семейните филми).

Всичко това е достъпно за гледане през компютър, телефон, таблет или умен телевизор и в случая със сериалите - налично за гледане часове след американското излъчване и преди показването по телевизионния канал в България. Доставчиците тепърва ще отправят предложението към своите клиенти, но междувременно можете да посетите секцията за свободно гледане в сайта на HBO, за да се уверите в качеството на услугата.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници