Радост за дамите: Лео пак е необвързан

Радост за дамите: Лео пак е необвързан
Лео отново си търси жена. Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Любимецът на хиляди дами по света Леонардо ди Каприо отново е необвързан, след като се е разделил с германския супермодел Тони Гарн, пише в. "Мирър". Лео и Тони за последен път са били забелязани заедно през септември.

През последните дни обаче упорито се говори, че романът им е приключил, след като Гарн е присъствала сама на събития в рамките на Нюйоркската седмица на модата, докато Ди Каприо е бил на парти на Западното крайбрежие на САЩ.

Връзката на 39-годишния Ди Каприо и 22-годишната манекенка продължи около година и половина.

Холивудският актьор е известен с връзките си с топ манекенки. Сред бившите му завоевания са Жизел Бюндхен, Блейк Лайвли и Бар Рафаели, припомня изданието. Запитан навремето какво търси в любовта, Леонардо ди Каприо отговори: "Скромност, хумор и по-малко драми".

Преди време 39-годишният Лео, който винаги е бил потаен по отношение на личния си живот, обяви, че му било време да създаде семейство: „Истината е, че ще става каквато ще става. Вече съм готов да мина под венчило, чувствам го. Не че сега не се чувствам добре, обаче така ще ми бъде още по-спокойно и по-добре“.

Изглежда, след като ди Каприо стана посланик на мира на ООН по проблемите на климата, той е решил да преразглежда приоритетите си в близко бъдеще. Оказва се, че холивудската звезда е отказал участие в биографичния филм за живота на Стив Джобс.

Единственият проект, по който талантливият актьор ще работи, е филмът „The Revenant“, чиито снимки се очаква да започнат съвсем скоро. Според източници след завършването на този филмов проект Леонардо ди Каприо планира да си вземе дълга почивка от актьорството.

#Леонардо ди Каприо #Тони Гарн #ООН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници