Lenovo Yoga 3 Pro е още по-тънък и мощен

Lenovo Yoga 3 Pro е още по-тънък и мощен
A A+ A++ A

Lenovo представи официално следващия лаптоп в серията Yoga Pro и без никаква изненада устройството носи името Yoga 3 Pro. То идва с още по-тънък корпус и подобрен механизъм за трансформиране на лаптопа в таблет и за ползването му по допълнителни начини. Устройството отново предлага 13,3" сензорен IPS дисплей с резолюция 3200 х 1800 пиксела, но вече залага на двуядрен процесор Intel Core-M 5Y70 от серията Broadwell, който е изработен по 14-нанометров процес. Тактовата му честота е 1,1GHz, но в турбо режим се увеличава до 2,6GHz.

В зависимост от варианта са налични модели с 4GB и 8GB RAM памет, а за съхраняване на данни се ползват SSD дискове с капацитет 256GB или 512GB. Не са пропуснати двубандови Wi-Fi възможности, Bluetooth 4.0 и SD слот. Има още два USB 3.0 порта и MicroHDMI интерфейс. Със сигурност по-голям интерес предизвиква новата панта, която свързва дисплея с корпуса. Тя е променен дизайн и напомня верижка за часовник, а според компанията е изработена от над 800 части стомана и алуминий.

Иначе Yoga 3 Pro е с дебелина едва 12,8 мм, но въпреки това побира 4 високоговорителя с технология JBL. Батерията осигурява до 9 часа на автономна работа, което е повече от впечатляващо и се дължи на предимствата на процесора Core-M. Устройството ще се продава в три цвята и в Щатите цената ще бъде 1349 и 1599 долара, съответно за версиите с 256GB и 512GB SSD памет.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници