Lenovo Yoga Tablet 2 идват с Full HD дисплеи, по-добри батерии и дори с Windows 8.1

Lenovo Yoga Tablet 2 идват с Full HD дисплеи, по-добри батерии и дори с Windows 8.1
A A+ A++ A

Миналата година Lenovo Yoga Tablet успя да ни спечели с иновативната си форма и батерия с голям капацитет, но си пожелахме да го видим и с Windows освен с Android. Това вече е факт тъй като Lenovo представи второто поколение на серията, която освен Android вече използва и Windows 8.1. Новите устройства са с 8" и 10" дисплеи с резолюция 1920 х 1200 пиксела и залагат на четириядрени процесори Intel Atom Z3745 с честота 1.33 GHz и турбо режим до 1.86GHz.

На практика моделите са идентични в хардуерно отношение и се различават само по използваната операционна система. Добавени са още 2 GB RAM и 16GB или 32GB вградена памет, която може да се увеличи чрез MicroSD слот. Основната камера е 8-мегапикселова, а предната е 1.6МР,. Компанията е оборудвала таблетите с двубандови Wi-Fi възможности и Bluetooth 4.0, а в допълнение ще има и модели с LTE възможности.

Сред останалите характеристики са аудио технология Dolby, два Wolfson Master HiFi високоговорителя, подобрена поставка, която се завърта на 180 градуса и е снабдена с отвор за закачане на таблетите. Батериите са с капацитет 6400 mAh и 9600 mAh и съответно стигат за 15 и 18 часа на автономност. Продажбите на моделите с Android започват през октомври на цени от 229 евро за 8" модел и 299 евро за 10" модел. През ноември очакваме и моделите с Windows на цени 249 и 399 евро.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници