Acer работи по 12-инчов модел Aspire Switch с нов дизайн

Acer работи по 12-инчов модел Aspire Switch с нов дизайн
A A+ A++ A

Acer се кани да представи нов модел в серията Aspire Switch, който ще има 12" дисплей и ще е снабден с нов дизайн. Това подсказва информация от холандски сайт, който публикува и снимки на устройството. Acer вече има 10" и 11" версии на устройството и пускането на по-голям модел ще позволи на компанията да развие хардуера и осигури по-голям избор на потребителите.

Според информацията Aspire Switch 12 (SW5-271) ще предложи 12.5" дисплей с full HD резолюция, процесор Intel Core M с честота 2.9 GHz (най-вероятно това е честотата в турбо режим), 4 GB RAM, 64 GB вградена памет и microSD слот. Очакваме още microUSB и microHDMI интерфейси и 2MP предна камера. Устройството е снабдено и с нова подвижна клавиатура, която се свързва с интегрираната поставка, осигуряваща различни ъгли на разполагане.

Засега не е ясно кога ще бъде премиерата на устройството, но използваният процесор от последно поколение, какъвто има и новият Lenovo Yoga 3 Pro, предполага и по-висока крайна цена - от сайта прогнозират стойността да е около 800 евро.

http://www.tabletsmagazine.nl/2014/10/dit-de-nieuwe-acer-aspire-switch-12-specs-en-afbeeldingen/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници