БСП няма да е мълчалива опозиция

БСП няма да е мълчалива опозиция
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Имаме сериозна работа в парламента. Няма да бъдем просто мълчалива опозиция, която седи и наблюдава какво се случва. Ще бъдем опозиция, която говори и работи с аргументи. Вече дори готвим законопроекти, които ще внасяме", заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от „БСП - Лява България” Корнелия Нинова.

Тя отрече БСП да е раздиряна от вътрешнопартийни драми.

По думите й има няколко належащи въпроса пред новото правителство. „Има няколко важни въпроса, които ако не ги решим до месец, положението ще се влоши. Каквито и да са ни противоречията, до края на ноември трябва да приемем бюджет за 2015 г. Не можем да оставим държавата без бюджет догодина”, категорична бе Нинова.

Относно трите варианти за продължителност на правителството, Корнелия Нинова заяви: „Самият Борисов в речта си каза поставянето на срок пред правителството, означава нестабилно управление. А в момента всички искаме да има стабилност”.

"Мисля, че това е първата стъпка за връщане на доверието към парламента. Досега се смяташе, че това е арена на безсмислени лични битки. Дано да започнем да показваме, че е място, където се решават проблеми”, изрази надежда червеният депутат.

 

 

#Корнелия Нинова #БСП #опозиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници