Сидеров: Лидерската среща е театър

Сидеров: Лидерската среща е театър
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров изрази официалната си позиция след лидерската среща във вторник. „Лидерската среща е продължение на театъра, на който станахме свидетели през последните две седмици по време на така наречените преговори с партиите", се посочва в позицията.

"Каква лидерска среща? За какво ще си говорим на нея? Всяка една от парламентарните групи да каже дали ще подкрепя Борисов като премиер. Аз отсега казвам, че няма да подкрепям Борисов за министър-председател. Това е ясно. Той вече е управлявал и е показал, че не може да изгони от България дори едно ЕРП, не може да пипне монополистите, не смее да пипне цената на тока. Този човек е страхливец. Как да подкрепиш един страхливец на срещите и какво трябва да кажа? Целият този театър и демонстрацията на любезност и съглашателство е много вредна", смята Сидеров.

По думите му Борисов "подмамва и успива като сирените в "Одисея". Според Сидеров лидерът на ГЕРБ не иска да бъде критикуван и желае да няма опозиция. Мотивът на Борисов бил, че моментът бил тежък.

"Винаги ще бъде тежък моментът. Той беше тежък и когато хората излязоха през 2013 г. на улицата, имаше мощна протестна вълна. Така, че да не си прави илюзии Борисов, че всичко ще е сладко и медено. "Атака" ще бъде много силна и критична опозиция на неговото управление и на безпринципното управление, което се подготвя", посочва още Сидеров.

От "Атака" припомнят, че още на консултациите при президента, на 15 октомври, Сидеров е настоял подобен вид срещи да бъдат отворени за журналисти и да има възможност да бъдат излъчени на живо по телевизиите.

#Волен Сидеров #Атака

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници