Майката на убитото дете търсила помощ в МВР, препратили я към "Закрила на детето"

Майката на убитото дете търсила помощ в МВР, препратили я към "Закрила на детето"
Апартаментът в квартал "Редута", в който се е разиграла кървавата драма
A A+ A++ A

Допълнителни подробности засилват драмата с убитото 2-годишно момиченце в София: пред разследващите майката разказала, че в деня на  убийството е потърсила закрила от полицията.

Жената подала сигнал, че бащата на детето се държи агресивно. В районното обаче обяснили, че не могат да съдействат и насочили разтревожената тъжителка към отдел "Закрила на детето".

От социалната служба отричат да са имали информация, че момиченцето е в риск.

Съседи на 33-годишният Николай Ценов, който умъртви 2-годишното момиченце и се обеси на балконската врата, разказаха пред медиите, че са го виждали дрогиран. Според очевидци полицията е иззела наркотици при претърсването на дома.

Припомняме, че в ранния следобед вчера бабата се прибрала в дома си и намерила сина си обесен на балкона с прободна рана в гърдите. В една от стаите жената открила и тялото на 2-годишната си внучка с множество прободни рани.

По непотвърдена информация той не се е грижел за детето, а то живяло с майка си. Най-вероятно във фаталната вечер бащата е взел детето. По документи момиченцето се води на името на майката. Убиецът е оставил предсмъртно писмо в което признава, че той е убил детето и майката няма вина.

#убийство #Редута

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино