Здравният министър: Моделът "Кой" е тумор и трябва да е отрязан

Здравният министър: Моделът "Кой" е тумор и трябва да е отрязан
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Новият здравен министър Петър Москов  изрази мнение пред Люба Кулезич в събота, че сегашното правителство е извадил от управление моделът "Кой" чрез премахване на ДПС от властта. Москов вярва, че новото мнозинство ще бъде прозрачно и на показ, без никакво задкулисие. 

"Моделът "Кой" е тумор и той трябва да бъде отрязан", заяви още министърът и добави, че изпитва само клиничен студ към този модел. Според него битката с мафията минава през реална законодателна промяна, която е разписана в програмната декларация на управляващото мнозинство.

"Първата стъпка за реформа в моя ресор е въвеждане на електронното здравеопазване в рамките на 2015 година. Мой сериозен ангажимент от догодина всеки пациент да има електронна здравна карта и досие", обеща министърът и категорично отрече да има вдигане на здравните вноски.

Той добави, че хората трябва да почувстват разликата, че има разделителна линия между крадците и тези, които въвеждат промяната. 

"Партиите в мнозинството ще платят висока цена, ако правителството не успее, а за българина цената ще е непосилна", категоричен е Петър Москов.

#Петър Москов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници