YouTube представи новата си музикална услуга

YouTube представи новата си музикална услуга
A A+ A++ A

След няколко месеца на очакване, YouTube най-сетне представи официално своята абонаментна музикална услуга, която ще даде възможност на потребителите да слушат висококачествена музика и гледат музикални клипове без реклами, без връзка с интернет при заключен екран на устройството или когато приложението се намира във фонов режим.

Предложението се нарича YouTube Music Key и ще стартира през следващата седмица, но в началото ще е достъпна само с покани за избрани потребители, които ще могат да го изпробват безплатно за 6 месеца. Месечният абонамент е с промоционална цена 7,99 долара, а стандартната цена е 9,99 долара. В таксата влиза и абонамент за услугата Google Play Music, която от броени дни е налична и в България.

Заедно с това Google улеснява откриването на музика в YouTube. Мобилното приложение за Android и iOS и сайта YouTube.com ще показват секция с любими клипове, препоръчани плейлисти и предложения с най-популярните музикални изпълнения в YouTube. През следващите дни ще бъде добавена опция за разглеждане на биографията на даден изпълнител, възпроизвеждане на пълни албуми с официалните клипове на песните и висококачествен звук.

Източник: YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"