Матю Макконъхи влиза в "Междузвездни войни"?

Матю Макконъхи влиза в "Междузвездни войни"?
Снимки: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Носителят на Оскар Матю Макконъхи все повече изненадва и за всички стана ясно, че е на лов за нови роли. Ставайки все по-желан в Холивуд, той съвсем очаквано беше свързан с каста на "Междузвездни войни: Силата се събужда". За добро или лошо обаче, Харисън Форд, Кари Фишър и Марк Хамил вероятно няма да са сред новите му колеги.

Запитан дали би участвал в култовата космическа сага, актьорът отговаря дипломатично: "Разбира се, няма нещо, към което да не съм отворен. Искам да е качествен сценарий, да имам качествен герой. Искам да съм леко уплашен от него."

Макар да е трудно постижимо, Матю желае да играе герои, за които публиката да смята, че няма как да са изиграни от друг, освен от него. "Отнема време, за да достигнеш до този етап, но съм отворен за всякакви предложения, какъвто и да е жанрът."

Докато говори за обичта си към пухкави същества като Чубака и еуоките от "Междузвездни войни", Макконъхи споделя и за любовта си към Кинг Конг. "Кинг Конг е една от любимите ми любовни истории. Имам слабост към маймунското във всеки от нас."

Остава само да почакаме, за да видим дали няма да бъде част от звездната екранизация. Като се има предвид, че предстои нова трилогия от основната поредица до 2020 г., това определено може да се случи.

#Матю Макконъхи #Междузвездни войни #Харисън Форд #Кинг Конг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници