Температурите в понеделник ще достигнат 26°

Температурите в понеделник ще достигнат 26°
В понеделник времето ще бъде топло с максимални температури между 21° и 26°. Снимка: gardenpictures.com
A A+ A++ A

В понеделник времето ще бъде топло с максимални температури между 21° и 26°, според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

През нощта ще бъде ясно с минимални температури предимно между 1 и 6°, в София - 2-3°. Утре времето ще се задържи слънчево, в следобедните часове над Западна България ще има временни увеличения на облачността, прогнозират от НИМХ.

Ще духа слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен вятър от запад-югозапад. Ще бъде топло с максимални температури между 21 и 26°, в София – 22°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за март.

Над Черноморието ще бъде слънчево с до умерен вятър от запад-югозапад. Максимални температури между 18 и 22°. Температурата на морската вода е 4-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. В следобедните часове над масивите в Западна България ще има временни увеличения на облачността. По откритите части ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра – 5-6°.

С доста слънце и приятни пролетни температури ще е времето и през следващите три дни. Минималните ще бъдат между 1 и 6°, максималните в повечето райони между 18 и 23°.

Ще има временни увеличения на облачността, по-значителни във вторник над планините, и там на места ще превали.

#Националния институт по метеорология и хидрология #НИМХ #прогноза #температури #слънчево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници