Какво очакваме да видим още в Inbox на Google

Какво очакваме да видим още в Inbox на Google
A A+ A++ A

Като част от Ask Me Anything сесия в Reddit екипът, който работи по Google Inbox, разкри някои подробности за това, какво можем да очакваме от новата услуга в бъдеще. Сред добавките ще е възможност за работа с Google Apps, а освен това приложението ще се сдобие и с обединена входяща кутия, в която потребителите ще могат да виждат на едно място всички писма от различни акаунти.

Екипът работи и по подобряване на функционалността за отлагане на нотификации, но се опитва да вземе решенията по този въпрос на базата на данни от потребителите, защото смята, че по-полезни ще бъдат с по-добре обмислени настройки по подразбиране, отколкото чрез възможност за потребителска промяна.

Очакваме също така интеграция с Google Drive и по всяка вероятност други екстри, от които се възползват потребителите на Gmail. Скоро обаче няма да видим в Gmail функционалностти от Inbox. На въпроса дали Inbox ще замени Gmail в бъдеще, Джейсън Корнуел от екипа споделя, че се надява, че в даден момент всички потребители ще предпочетат да използват Inbox вместо Gmail.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници