Лудогорец разгроми Берое

Лудогорец разгроми Берое
Снимка: .beroe.bg
A A+ A++ A

Лудогорец записа успех с 4:0 при визитата си на Берое в Стара Загора в среща от 18-ия кръг на "А" група.

Гостите взеха стабилен аванс след по-малко от 20 минути игра. В 15-ата Жуниньо Кишада бе изпуснат от защитата на Берое, след което той преодоля и Благой Макенджиев, за да се разпише в опразнената врата за 0:1.

Три минути по-късно Мисиджан си размени подаване пред наказателното поле с Жуниньо Кишада и първият бе изведен пред малкия пеналт, откъдето се разписва безпроблемно за 0:2. До края на първата част домакините опитаха да се върнат в мача, но Слави Костов и Димо Бакалов нямаха късмет при завършващите си удари, предаде БГНЕС.

След почивката разградчани стигнаха до нови две попадения. Първото падна в 73-ата минута, когато Мисиджан бе намерен зад отбраната на Берое и той напредна по левия фланг и след това преодоля Благой Макенджиев за 0:3. В 82-ата минута Вандерсон бе изпуснат от защитниците на Берое в наказателното поле и отблизо се разписва за крайното 0:4.

След този мач Лудогорец временно се изравни по точки с лидера ЦСКА, но "армейците" са с мач по-малко (двубой с Локомотив Пловдив, който ще се състои утре от 16:00 часа). 

.

#Лудогорец #Берое

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници