Петя Димитрова е „Жена на годината” в категория „Бизнес”

Петя Димитрова е „Жена на годината” в категория „Бизнес”
Петя Димитрова
A A+ A++ A

Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, получи наградата „Жена на годината” в категория „Бизнес” на тазгодишното издание на конкурса на списание GRAZIA.

Петя Димитрова прие наградата на официална церемония, която се състоя в неделя вечерта в София. Представители на бизнеса, политиката, медиите, шоубизнеса, модата и спорта бяха част от събитието, по време на което 11 от общо 55 жени, номинирани в различните категории, получиха от сцената своите златни статуетки заедно със заслужените аплодисменти на публиката.

Наградата „Жена на годината” в категория „Бизнес” се връчва за постигнати високи резултати в подкрепа на местния бизнес и икономиката на страната. Пощенска банка, която Петя Димитрова управлява от 2012 г., е петата по активи банка в страната.

Конкурсът „Жена на годината” на списание GRAZIA се провежда за девета поредна година и отличава най-изявените дами в категориите – Бизнес, Мода лица, Мода дизайн, Култура Общество, Сцена актриси, Сцена музика, Спорт, TV шоу, TV публицистика, TV и кино актриси. Носителите на призовете бяха определени в онлайн гласуване сред читателите на престижното женско списание за мода.

#Петя Димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"