Гришо и Маша готвят коледните подаръци

Гришо и Маша готвят коледните подаръци
Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Звездната двойка Григор Димитров и Мария Шарапова отрано готвят коледните подаръци. Родната гордост в мъжкия тенис призна за феновете си в социалните мрежи, че е обикалял магазините с приятелката си Мария Шарапова. “Това е моментът след шопинга за празниците, но когато си с М. Ш., пазаруването никога не свършва”, написа талантът от Хасково.

Той се готви за началото на новия сезон, като и за Димитров, и за Шарапова първият турнир ще бъде в Бризбейн, а Гришо си пожела да го спечели.

Българинът и рускинята отново създадоха работа на папараците, като излязоха на разходка в Бевърли Хилс. В британските вестници и в други световни медии веднага се появиха снимки на двамата. Фоторепортерите обичат да дебнат Димитров и Шарапова, които за първи път бяха снимани заедно в Мадрид, а после прекарваха заедно свободното си време и по улиците на Лондон.

Гришо и Маша избраха претъпкания с луксозни бутици “Родео драйв”. Впечатление направи, че този път и двамата бяха избрали дрехи в един тон. Репортерът на “Дейли мейл” подробно описа Шарапова - със стилната рокля в морскосиньо с дължина до коляното и ръкави над лакътя, допълнена с тежко метално колие, пръстени, черна чанта, обувки без ток и слънчеви очила.

И този път Димитров доказа, че правилно е определян за един от най-елегантните не само в тениса. Тъмносиният панталон, ризата на бели, сини и сиви шарки, маратонките в черно и бяло и часовникът бяха изборът на 11-ия в световната ранглиста. Григор най-вероятно ще стане спортист №1 на България за тази година. 

#Григор Димитров #Мария Шарапова #Лондон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"