Лудогорец се изправя срещу „галактическия“ Реал Мадрид на „Бернабеу“

Лудогорец се изправя срещу „галактическия“ Реал Мадрид на „Бернабеу“
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лудогорец се изправя за втори път срещу Белия балет - Реал Мадрид. Разградчани ще търсят реванш в последния си мач от Шампионската лига за тази година, след като испанците ни надиграха с 2:1 на родния стадион „Васил Левски“.

В същото време пък Реал Мадрид ще се опитат да поставят рекорд на Испания от 19 поредни победи във всички турнири. Все пак Белият балет са по-спокойни, тъй като тимът има цели 9 точки преднина пред втория Базел.
Двата отбора ще се изправят един срещу друг на легендарния стадион "Сантяго Бернабеу" в Мадрид в 21:45 часа българско време.

Треньорите и на двата отбора обаче са оптимисти, но не пропуснаха да похвалят и съперника. Карлос Анчелоти вчера (8 декември) заяви, че разградчани са отбор, който играе бързо в предни позиции.

Старши треньорът на българския шампион Георги Дерменджиев пък посочи, че Реал Мадрид са галактически отбор.
"Мислим да играем така, както играхме в София и да стане един добър мач. Реал е един галактически отбор. Независимо кой ще влезе да играе, няма никакво значение. Аз също имам информация, че Карло Анчелоти ще направи някои промени, но пак повтарям - независимо кой играе в този отбор, това са супер футболисти". Това заяви Дерменджиев вчера )8 декември) на пресконференция преди мача..

Наставникът на Лудогорец посочи, че тимът е в една много добра форма.

"Ние добре сме запознати и знаем, че Кристиано трябва да вкарва голове. И не само това, а че с нашия мач ще се постави рекорд, ако евентуално Реал Мадрид бие, така че ние сме готови за това нещо", каза още Дерменджиев.

Той все пак заяви, че Лудогорец има шанс и ще се опита да се възползва от него.

"Естествено, че ние имаме цели, имаме и шанс. Докато не свърши мачът, нашият шанс си остава за класиране в Лига Европа. Остават ни два мача тази година - този за Шампионска лига и за първенството. Футболистите наистина изиграха много мачове, но са в добра кондиция и се надявам утре да го покажат", заяви треньорът на зелените.

Що се отнася до представянето на Лудогорец в родното първенство, Дермендиев обясни, че мотивацията на отбора не е достатъчна.

"Отборът се поставя двупосочно. За Шампионска лига играе добри мачове, но мотивацията във вътрешното първенство не е достатъчна и ние загубихме много леко значителен брой точки", заяви треньорът.

#Лудогорец #Реал Мадрид

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници