Катастрофа в Благоевград прати петима в болница

Катастрофа в Благоевград прати петима в болница
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Катастрофа в Благоевград прати петима души в болница. Мократа настилка причини сблъсък между два автомобила в сряда сутрин. Произшествието е станало към 7.50 часа на "У"-образното кръстовище между булевардите "Александър Стамболийски" и "Димитър Солунски".

Лек автомобил "Тойота", идващ по "Стамболийски" прави ляв завой на кръстовището и отнема предимството на идващия откъм "Струмско" "Фиат Брава", в който има общо петима души с водача. Водачът на "Фиат"-а се опитва да избегне сблъсъка, изнасяйки се наляво, но блъска в лявата предна част отнелата предимството му "Тойота". Блъска се в нея, завива рязко наляво, минава през насрещната лента, през тротоара, изскубва два кипариса и се забива в бетонна стена. При удара в стената на бившето предприятие "Завод за печатни платки" се отварят еърбеците на возилото. След удара "Тойота"-та се завъртяла на обратно, съобщи БГНЕС.

Петима са с оплаквания от "Фиат"-а, един от тях е със съмнения за фрактура на ръката. Останалите четирима са с различни наранявания, но на този етап не изглеждат толкова тежки. Водачът на "Тойота"-та не е пострадал.

Очаква се оглед на място от полицията.

#Благоевград #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници