Влакът Кулата-София гори, има пострадали

Влакът Кулата-София гори, има пострадали
A A+ A++ A

Катастрофа с товарен камион на прелеза на Мурсалево подпали влака Кулата – София. От полицията в Кюстендил съобщиха, че влакът гори, има пострадали пътници.

На един километър преди прелеза движението по главен път Е-79 е напълно блокирано. По пътя от прелеза към гара Кочериново вървят пеша група хора, най-вероятно пътници от влака.

Линейката на ЦСМП-Благоевград, с включени светлини, пътува към болницата. Районът е напълно блокиран. Очаквайте подробности. /Влакът, който се движи в посока Кулата – София се запали малко след 19 ч., съобщи "Фокус".

Пожарен автомобил пристигна от Благоевград, който в момента гаси все още горящите пламъци. Две линейки са на мястото на инцидента. На мястото на инцидента са останали около 30 човека от пътниците във влака, като в него са пътували общ около 100 човека. Шофьорите на товарния автомобил, в който се е блъснал запалилият се влак, са пострадали, като те се извозват в линейка до болницата в Благоевград. Единият от шофьорите е с прорезни рани и счупени ребра.

Инцидентът е станал при село Мурсалево. Влакът се е ударил в автомобил, който след катастрофа на главен път Е - 79 е паднал на жп прелеза. Влакът е направил опит да спре на спирка "Мурсалево" и директно се е ударил в автомобила.

Движението Главен път Е - 79 в близост жп линията е изключително затруднено, като има паднали камъни, които затрудняват преминаването на автомобилите.

Пътниците са били незабавно изкарани от служителите на БДЖ

#катастрофа #прелез #Мурсалево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници