Huawei Honor 6 Plus залага на двойна основна камера

Huawei Honor 6 Plus залага на двойна основна камера
A A+ A++ A

Huawei представи официално Honor 6 Plus – устройство, за което вече писахме на няколко пъти. Основната му отличителна черта е свързана с двойната основна камера, която работи подобно на тази в HTC One (M8). Тя използва два сензора с резолюция 8МР, за които компанията твърди, че могат да осигурят снимки с по-високо качество, заради по-високата светлочувствителност и пикселите с големина 1.98 микрона.

На разположение са и познати функции като префокусиране след заснемане и прилагане на различни филтри. Предната камера също е с резолюция 8МР. Комбинирането на снимки от двете основни камери позволява получаването на 13МР снимки с повече уловена светлина, а специалните софтуерни алгоритми позволяват фокусирането да става за 0,1 секунди.

Останалите характеристики включват 5.5” 1080p дисплей, осемядрен чипсет Kirin 925, копроцесор с ниска консумация на енергия I3 за фитнес цели, 3GB RAM, до 32GB вградена памет, батерия с капацитет 3600 mAh, NFC, TD/FDD-LTE Cat 6 възможности и два слота за SIM карти, единия от които служи и като microSD слот. Налице е и инфрачервен порт за контрол на различна потребителска електроника.

С телефона компанията предлага 100GB облачно място, безплатен достъп до над 8 милиона WiFi точки за достъп в цял свят (7 милиона са в Китай) и собствената услуга SoftSIM за роуминг на данни. Honor 6 Plus ще е наличен в две версии: със 16GB, 3G съвместимост и без NFC възможности за около 260 евро и 4G вариант с повече вградена памет и NFC за около 320 евро.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници