Дали тези снимки показва HTC One M9?

Дали тези снимки показва HTC One M9?
A A+ A++ A

Вече очакваме официалната премиера на HTC One M9 на 1 март по време на специално събитие в рамките на мобилния конгрес в Барселона, а през последните дни се появиха повече детайли потвърждаващи характеристиките на устройството. От Bloomberg дойде информацията за използване на 20МР основна камера и предна с UltraPixel сензор, чипсет Qualcomm Snapdragon 810, аудиотехнология Dolby 5.1 и седма версия на интерфейса Sense.

Изданието разкри, че компанията ще запази размера и дизайна на One M8 и отново ще предложи модела в златисто, сиво и сребристо. Докато чакаме официалната информация, френския сайт Nowhereelse публикува две снимки, които може би показват устройството с кодово име Hima или поне негов прототип. Сайтът посочва, че източника е бил коректен в предишни случаи, но все пак е добре да имаме едно наум.

Като цяло прави впечатление запазването на цялостния дизайн и дори на голямата рамка около екрана. До известна степен тя се дължи на предните стерео говорители, които в One M8 осигуряват много качествен звук и едва ли това ще се промени и в наследника му. Върху задната страна се забелязват правоъгълен отвор за камерата и двойна LED светкавица, но не се вижда дали над тях има и втори сензор. От Nowhereelse обещават повече снимки през следващите часове и се надяваме те да разкрият повече за телефона.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници