Появиха се първи снимки на Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge

Появиха се първи снимки на Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge
A A+ A++ A

Корейското издание на CNET публикува снимки на Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge, за които ни се струва, че за пръв път показват реалния дизайн на устройствата. Те са получени от източници сред корейските дистрибутори на телефоните на Samsung и дават ясен поглед към очакваните с интерес смартфони, заедно с два от калъфите за тях от местния производител на аксесоари Verus.

В най-лявата част на снимката е показана задната част на стандартното издание на Galaxy S6. Четвъртото устройство е Galaxy S6 Edge, а освен в профил можем да го видим и от по-различен ъгъл, който потвърждава, че ще има извит от двете страни екран. Това изображение съответства и на извивката в поканата на Samsung за премиерата на телефона. Източници на изданието са потвърдили, че става дума за симетрична извивка. Според тях телефона ще използва в конструкцията си алуминий.

Показаните на снимката смартфони съответстват на появилите се схематични изображения и на снимките, показващи металното шаси за тях, но не разкриват една важна подробност – от какъв материал ще е изработен задния панел и дали ще може да се сваля. Според информацията на CNET корейските производители на аксесоари вече масово правят калъфи за двата модела, като използват самите устройства и метални макети, осигурени им от Samsung.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници