Приложението HERE за Android вече не е бета

Приложението HERE за Android вече не е бета
A A+ A++ A

От Nokia идват добри новини за потребителите на навигационното приложение HERE за Android. Компанията обяви, че то излиза от бета етапа на разработка и заедно с това е обновено с допълнителна функционалност и подобрения, а освен това са отстранени и редица бъгове. Потребителите на iOS ще трябва да изчакат още малко, за да получат приложението, но това ще стане съвсем скоро.

Както и досега приложението може да се изтегли безплатно от Google Play, а ако имате инсталирана по-стара версия тя ще бъде обновена. Сред допълненията в новото издание са подобрено рутиране като приложението вече показва най-бързите маршрути за придвижване с автомобил, градски транспорт или пеша, а със жест можете да преминете към алтернативни маршрути. Сред гласовете за навигация вече има и български.

Приложението вече осигурява повече информация точките от картата – например ако сте свързани с интернет и поставите пръст върху ресторант ще получите информация за връзка, снимки и отзиви от потребители. По подобен начин е достъпна и информация за трафика. Добавени са 3D карти на локации като търговски центрове и летища с опция за превключване между етажите. Картите вече могат да се изтеглят във фонов режим, а освен това е подобрен и интерфейса.

Източник: HERE

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино