Тези смартфони носят марката на Telenor

Тези смартфони носят марката на Telenor
A A+ A++ A

Telenor продължава практиката на GLOBUL за пускане на смартфони под собствената си марка с представянето на първите 3 модела с логото на телекома. Продажбите на новите Тelenor Smart Mini, Telenor Smart и Telenor Smart Plus започват от днес. Като цяло става дума за бюджетни устройства, покриващи най-популярните диагонали на екрана – 4’’, 4,5” и 5”.

Тelenor Smart Plus предлага 5” qHD IPS дисплей с резолюция 960 х 540 пиксела, двуядрен процесор с честота 1.3GHz, 1GB RAM памет и 4 GB вградена памет с възможност за добавяне на microSD карта. Налице са две камери, а основната е с резолюция 5МР и LED светкавица. Операционната система е Android 4.4, a батерията е с капацитет 2020 mAh. Telenor Smart Plus се предлага в черно и бяло на цена от 119,99 лв. в брой.

Тelenor Smart Mini и Telenor Smart са съответно с 4‘‘ и 4,5” дисплеи и също разполагат с 5МР основна камера с LED светкавица, двуядрен процесор с честота 1.3 GHz, 4 GB вградена памет и microSD слот, но оперативната памет е намалена до 512 MB RAM. Смартфоните са снабдени още с A-GPS навигация, FM радио, Wi-Fi и Bluetooth свързаност. Устройствата са с Android 4.4 и се предлагат в тъмносиньо и бяло на цени 69,99 лв. и 89,99 лв. в брой.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници