Властите в Египет в шок: Някой снимал порно край пирамидите

Властите в Египет в шок: Някой снимал порно край пирамидите
A A+ A++ A

Властите в Египет изпаднаха в шок, след като се разбра, че руска порноактриса превръща прочутите пирамиди в декор на изпълненията си.

Веднага започна разследване на случая, въпреки че

вече направените горещи клипове може да бъдат открити

в платените секс страници в интернет.

"Брюнетка с жълта блузка, дънкови шорти и бяла забрадка първоначално позира на фона на древните, на около 4500 г., пирамиди, разказва "Билд". След бърз поглед кой я гледа, тя палаво дръпва леко блузката си, за да покаже, че не носи сутиен. И гърдите й лъсват пред учудените погледи на туристите"...

Но това е само "ордьовър", минути по-късно се стига до "основното ястие", а т. нар. туристка, която сгорещава още повече атмосферата в Гиза, всъщност е 23-годишната порнозвезда Аурита, разкрива изданието.

Но това, което в действителност изважда от равновесие египтяните, не са словесните атаки срещу паметниците на световната култура – двойката използва миникамера, за да заснеме как Аурита се захваща да "фокусира обектива" на оператора чрез орален секс. Проблемът според местните е, че някои от сценките са

снимани в места от обекта, които не са достъпни за туристите

Министърът на антиките на Египет Махмуд ал-Дамати казал пред египетския в. "Иджипшън стрийтс", че скоро около пирамидите щели да бъдат монтирани още камери за наблюдение, за да не се повтарят секс забежки.

#Египет #Сфинкс #пирамиди #порно

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници