Вече можете да персонализирате калъфа Dot View и дори да играете игри с него

Вече можете да персонализирате калъфа Dot View и дори да играете игри с него
A A+ A++ A

Една от новините при представянето на HTC One M9 беше свързана с разширяване на възможностите за персонализация на калъфа Dot View – един от най-интересните мобилни аксесоари, които видяхме през миналата година. За щастие не е нужно да чакаме идването на Sense 7, за да се възползваме от новите екстри, тъй като тайванската компания обнови необходимите приложения и добавките са вече достъпни за използване. Една от промените е свързана възможност за използване на анимирани теми – готовите предложения са 7 на брой, но предполагаме, че с времето ще бъдат пуснати и други.

Другите допълнения са далеч по интересни и са под формата на отделни приложения, които се изтеглят от Play Store – Dot Design дава възможност за създаване на собствен дизайн на изображението, което показва калъфа. На разположение са няколко варианта за това – можете да използвате шаблон с изображение, което да оцветите по свой вкус с наличните инструменти за рисуване, да рисувате свободно или да изберете снимка от галерията или камерата, върху които да скицирате.

Ако обичате да играете със сигурност ще харесате приложението Dot Breaker, което използва калъфа Dot View за забавления с познатата игра Brick Breaker. При нея движите малка платформа, с която отразявате топче и се опитвате да разбиете стена от тухли. Управлението става чрез накланяне на телефона. Третото допълнително приложение използва калъфа за показване на съобщения – въвеждате текст, избирате цвят на фона и на символите и решавате дали и колко бързо да се движи върху екрана, а освен това има и опция за включване на мигащ ефект.

В приложението Dot View има и други промени – възможност за показване на специална тема по случай рождения ден на потребителя, включване на високоговорителя по време на разговор, контрол на фенерчето и диктофона, отмяна на аларми и показване на повече икони за нотификации. Всичко това със сигурност прави калъфите Dot View още по-атрактивни и разширява тяхната функционалност, а освен това не се налага да чакаме специален ъпдейт на операционната система, за да ги получим.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници