Лудогорец разгроми Литекс с 5:0

Лудогорец разгроми Литекс с 5:0
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лудогорец се класира за полуфиналите за Купата на България, след като не остави никакви шансове на своя съперник Литекс в четвъртфиналния мач реванш, който се игра на „Лудогорец Арена“, предаде "Гонг".

Лудогорец разгроми своя опонент с 5:0 и продължава напред в турнира, след като първата среща в Ловеч завърши 0:0. Двубоят започна с минута мълчание в памет на Димо Стойчевски.

Лудогорец поведе с 1:0 в 12-та минута, когато Козмин Моци подаде към Върджил Мисиджан, който центрира в наказателното поле на Литекс, след което Винисиус увисна и не успя да улови топката. Кишада стреля, а топката рикошира в играч на Литекс и Светослав Дяков отблизо вкара за 1:0.

Домакините удвоиха своята преднина в 26-та минута, когато Михаил Александров подаде към Жуниор Кайсара, който сложи топката на главата на Фабио Ешпиньо, а той отблизо вкара за 2:0.

Лудогорец отбеляза трети гол в 62-та минута. Фабио Ешпиньо центрира от фаул в наказателното поле на Литекс, където Александър Барт бе изпуснат от Пламен Гълъбов и французинът с глава вкара топката във вратата на Винисиус.

Лудогорец вкара четвърти гол в 85-та минута, когато Върджил Мисиджан стреля от сериозно разстояние, Винисиус се намеси слабо и топката от ръцете му се озова във вратата му.

Отборът от Разград вкара пети гол в добавеното време на мача. Роман Безяк стреля, след което топката рикошира в крака на Даниел Абало и влетя във вратата на Винисиус.

#Лудогорец #Литекс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници