Приложението Swipes за управление на задачи получи и версия за Android

Приложението Swipes за управление на задачи получи и версия за Android
A A+ A++ A

Едно от най-популярните приложения за iOS за управление на задачи най-сетне има версия за Android и тя изглежда чудесно. Става дума за приложението Swipes, чиято версия за платформата на Google се намираше в етап на бета тестове през последните няколко седмици, но те приключиха и финалното издание вече може да се изтегли напълно безплатно от Play Store. Версията за Android изглежда повече от добре, тъй като следва новият визуален език Material Design на Google.

Накратко Swipes е приложение за управление на задачи, което с лекота може да ви помогне да останете организирани, като осигурява множество опции за създаване и контрол на задачите. Както подсказва името за управлението се разчита много на жестове – ако в момента нямате време за дадено нещо можете да го отложите за по-късно с плъзване на дясно, а жест в обратната посока означава, че задачата е изпълнена.

Има възможност за задаване на приоритети, промяна на цветовата схема, интеграция с Evernote (скоро и с Gmail и Google Calendar), опция за импортиране (например на уеб страници, електронна поща или статии) и споделяне на съдържание, поставяне на тагове и много други. Задачите могат да се управляват и през интернет, а скоро се очаква и разширение за Chrome. За съжаление в плановете не влиза и пускане на версия за Windows Phone.

Източник: Swipes

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници