Vector Watch - умен часовник с 30 дни живот на батерията

Vector Watch - умен часовник с 30 дни живот на батерията
A A+ A++ A

Устройството с Android Wear на Tag Heuer не беше единственият „умен часовник" на тазгодишния Baselworld. Други смарт устройства също бяха демонстрирани и представени на ежегодния панаир на луксозни часовници в Швейцария. Сред тях е и новият Vector Watch, който ще бъде достъпен в два различни дизайна – Luna с кръгъл циферблат, и Meridian – с правоъгълен. Най-интригуващото обаче, което разработчиците му обещават, е 30-дневния живот на батерията. Естествено, надали той ще издържи толкова дълго, ако използвате функциите му особено често, но въпреки това подобно време на работа от едно зареждане звучи респектиращо.

Сред интересните му характеристики са опция за показване на съобщения на екрана, които да премахвате с извъртане на китката, и съвместимост с IFTTT команди. Компанията, начело на която са бившият изпълнителен директор на Timex Джо Сантана и бившият дизайнер в Nike Стив Джарвис, не навлиза в особени детайли за функционалността на часовника. Официалната информация за пресата дори не уточнява каква платформа използва Vector Watch, но от компанията все пак съобщават, че той ще е съвместим не само с iPhone и iPad, но и с Android и Windows устройства.

Продажбите му стартират в края на лятото, но за някои модели се приемат предварителни поръчки още сега. Luna с черна найлонова или кафява кожена каишка ще ви струва 9, а Meridian с черна найлонова каишка има доста по-достъпната цена от 9. Предстои да дебютират и по-атрактивни модели с верижки от неръждаема стомана, но цената им засега не е уточнена. Можем обаче със сигурност да предположим, че ще е по-висока.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници