Собственият тв канал на VIVACOM два месеца безплатен за всички

Собственият тв канал на VIVACOM два месеца безплатен за всички
A A+ A++ A

VIVACOM обяви, че предоставя безплатно на всичките си тв абонати своя собствен канал VIVACOM ARENA. Той беше анонсиран преди месец и предлага комбинация от филми и спорт, излъчва тенис турнирите от международните серии ATP World Tour 250, а част от филмовите топзаглавия за април са: "Авиаторът" (The Aviator), "Огън в кръвта: високо напрежение" (Crank: High Voltage), "Планината Броукбек" (The Brokeback Mountain), "Илюзионистът" (The Illusionist), хитовият български филм от 2010 г. "Сбогом, мамо" и други.

Поради големия интерес каналът ще бъде включен автоматично и в трите предлагани от телекома тв пакета - Start, Standard и Extra, безплатно за периода от 1 април до 31 май 2012 г. Той ще е наличен и в услугата на всички потребители на пакетни решения, в които има включена телевизия. Сумите на клиентите, които вече са закупили канала или са го заявили, ще бъдат възстановени и те също ще го ползват безплатно за посочения период. В допълнение, от 1 април тази година телекомът включва във всички свои тв пакети и женския канал BTV Lady, политематичния BNT2, както и музикалния The Voice.

До края на м. май всички пакети на VIVACOM TV се предлагат и с 50% отстъпка от месечната такса за първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на сключения договор и безплатна инсталация на оборудването. Единственото условие е клиентите вече да са потребители на някоя от услугите на телекома. За тези, които не са, е предвидена 100% отстъпка от инсталационната такса.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино