Българските продажби на HTC One M9 започват на 9 април

Българските продажби на HTC One M9 започват на 9 април
A A+ A++ A

България ще е сред първите страни, в които ще започнат продажбите на новия флагман HTC One M9, стана ясно на официалното представяне на устройството късно снощи. Това ще стане точно преди Великден на 9 април като устройството ще е налично във всички търговски партньори на компанията. Според регионалния мениджър в HTC за България и Македония Николай Нанков правото за ранна премиера е извоювано с добрите пазарни постижения през миналата година, когато тайванците са успели да заемат 7% пазарен дял в страната.

HTC One M9 носи много еволюционни промени, които подобряват някои от аспектите на предшественика му. Използва новия осемядрен 64-битов чипсет Snapdragon 810 в комбинация с 3GB RAM. Диагоналът на екрана е останал непроменен – 5”, а освен това е запазена и резолюцията от 1080p. Драстични промени няма и в дизайна, който вече донесе многобройни награди на One M8, но все пак бутона за включване е преместен върху дясната страна на корпуса, а профила на металния корпус е с нова форма за по-удобно захващане. Освен това е добавен и втори цвят за по-ефектен външен вид.

Основната камера вече е с резолюция 20.7МР и е предпазена от сапфиренo стъкло, а снимките могат да бъдат подобрени с нов редактор на изображения, осигуряващ много атрактивни ефекти. Предната камера е с UltraPixel сензор, който може да улови до 300% повече светлина, което води и по-качествени селфи снимки. Добра новина за мнозина със сигурност ще бъде увеличения капацитет на батерията, който е нараснал от 2600 mAh до 2840 mAh. Предните говорители поддържат технологията Dolby Audio Surround, а всичко се управлява от интерфейса Sense 7.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино