Стенли вече е напълно здрав: Като дете съм!

Стенли вече е напълно здрав: Като дете съм!
A A+ A++ A

Бившият футболист Стилиян Петров пребори левкемията окончателно. Той направи щастливото признание пред "Мирър", след като изведе отбора си от английската неделна лига Уичъл Уондърърс до триумф в надпреварата.

"Преди мача ми бе направен последен тест на костния мозък. Според резултатите съм напълно здрав. Пътят до тук беше много труден. Сега вече имам причини да се смея. А този трофей ме радва много. Усещам го като първата ми купа, все едно съм дете", заяви Стенли след тригодишна битка с болестта.

Припомняме, че през януари Петров съобщи чрез съобщение в социалната мрежа "Туитър", че е във финалната фаза на лечението си.

"След лечението, което проведох, много хора ме отписаха. Според тях нямаше повече да играя, да изпитвам удоволствие от това, което правя. Но успях да остана до семейството си и да съм на терена от първата до последната минута. Когато дойдох в Уичъл, казах на момчетата, че ще стана по-добър и по-здрав. Така се случи. Затова тази купа е толкова ценна за мен", заяви Петров.

Най-щастлив от спечелването на купата обаче е малкият син на Петров Кристиян, който за първи път вижда баща си да вдига трофей.

"В миналото той не разбираше какво точно се случва, но сега вече е голям и осъзнава. Вижда ме да се смея и да се усмихвам отново. Наистина съм щастлив", каза бившият играч на Селтик, Астън Вила и ЦСКА.

 

#Стилиян Петров #Астън Вила

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници