Bluboo X550: мощна батерия и Android 5.1 Lollipop срещу $169

Bluboo X550: мощна батерия и Android 5.1 Lollipop срещу $169
A A+ A++ A

Все повече слабо известни китайски производители на смартфони се опитват да пробият извън родината си, като представят телефони, които да привличат потребителите с ниски цени и добра функционалност. Последната фирма, която го прави, е Bluboo, която се подготвя да представи модела си X550, снабден с батерия с респектиращия капацитет 5300 mAh. Фирмата разкри наскоро малко повече подробности за модела, сред които и цената му.

Интересно е, че телефонът изглежда ще се доставя с предварително инсталиран Android 5.1 Lollipop и това най-вероятно ще стане през май. Извън мощната батерия, която теоретично би трябвало да осигурява 30 дни работа в стендбай режим, Bluboo X550 включва 5.5-инчов дисплей (резолюцията не е уточнена, но вероятно е 720 x 1280 пиксела), 64-битов четириядрен процесор Mediatek MT6735 с тактова честота 1.5 GHz и поддръжка на 4G мрежи, 2GB RAM и 16GB вградена памет.

От достъпните снимки изглежда още, че са налице два задни високоговорителя, метално шаси и капацитивни бутони в долната част на предния панел. X550 ще бъде достъпен в целия свят (чрез поръчки онлайн), като ще се продава отключен срещу 169.99 долара. Това няма да е единственият ниско бюджетен модел, който фирмата смята да продава - плановете им включват и модел, наречен C100, който е на цена само 99 долара и има същия 64-битов процесор, Android 5.1 и 5-инчов HD дисплей.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници