Meizu и Beyerdynamic представиха брандирани слушалки за MX4 Pro

Meizu и Beyerdynamic представиха брандирани слушалки за MX4 Pro
A A+ A++ A

След последните изтичания на информация и официалното потвърждение от представител на Meizu, че фирмата разработва слушалки с известна професионална компания за аудио продукти, почти всички предположиха, че става дума за AKG, но се оказва, че всъщност партньорът им е друг. Meizu вече добавиха въпросните слушалки в официалната си уеб страница и те са произведени от германската фирма Beyerdynamic.

Причината за това партньорство е, че флагманът сред смартфоните на Meizu - MX4 Pro, разполага с впечатляващи възможности за осигуряване на качествен звук и има специален аудио-процесор, но китайският производител реално не разполагаше с подходящи свои слушалки, които да разкрият въпросното качество. Новите слушалки (DT1350G) са със златисто оцветяване, което пасва добре с Meizu MX4 Pro. Всъщност поне в момента Meizu ги продават само в лимитиран комплект с този смартфон.

Слушалките се предлагат с двоен брандинг - "Meizu | Beyerdynamic", което загатва, че партньорството им най-вероятно не е еднократно и може да прерасне в цяла серия от Hi-Fi оборудване. Комплектът от смартфона и слушалките вече е достъпен в официалния магазин на Meizu, но е на доста висока цена - 3699 юана (550 евро), което го прави най-скъпия продукт на Meizu до момента.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници