LG Stylus се очертава като фаблет от среден клас

LG Stylus се очертава като фаблет от среден клас
A A+ A++ A

LG Stylus е телефон, за който сме чували и преди, но нямаме особена представа как ще изглежда той. Сайтът TechnoBuffalo обаче се е добрал до изображение на устройството за пресата, което ни осигурява добър поглед към смартфона. От тази снимка е донякъде трудно да преценим как ще изглежда останалата част от телефона, но поне отпред доста наподобява Google Nexus 5, който също е произведен от LG. Според досегашната информация LG Stylus е планиран като конкурент на серията Galaxy Note на Samsung и би трябвало да наследи миналогодишния LG G3 Stylus, който не се радваше на особено положителни отзиви.

Втора фотография, публикувана от AndroidHeadlines, показва задния панел на устройството и потвърждава слуховете, че бутонът за включване и регулаторът на силата на звука ще са разположени под камерата. Противно на предишните слухове, че LG Stylus ще е премиум модел или разновидност на LG G4, източниците на сайта заявяват, че всъщност това ще е модел от среден клас, който носи кодовото име “LG Leopard” (с номер на модела LG H631), а вероятната му цена ще е около 300 долара.

Ако се вярва на досегашната информация и това е същият телефон на LG с кодово име LS770, който бе одобрен наскоро от FCC, той би трябвало да разполага с 5.8-инчов дисплей и батерия с капацитет 3000 mAh. Чипсетът му най-вероятно ще е 64-битовият четириядрен Qualcomm Snapdragon 610, а съдейки по времето на дебюта на неговия предшественик G3 Stylus миналата година, вероятно той ще бъде представен през втората половина на 2015 г. С този хардуер не може и да става дума за конкуренция с Galaxy Note – тази задача ще е поверена на нов модел на LG от по-висок клас, който очакваме по-късно през годината.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници