Робърт Дауни Джуниър отсвири тв водещ заради поредица от неуместни въпроси (ВИДЕО)

Робърт Дауни Джуниър отсвири тв водещ заради поредица от неуместни въпроси (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Робърт Дауни Джуниър отсвири тв водещ по средата на интервю за британска телевизия, след поредица неуместни въпроси за баща му и злоупотребата му с наркотици.

Побеснелият актьор прекрати разговора, уж посветен на продължение на най-мащабния филм за супергерои на всички времена – "Отмъстителите: Ерата на Ултрон". Целта била той да сподели своите преживявания по време на снимките.

Холивудската звезда видимо се почувства неудобно от въпросите на Кришнън Гуру-Мърти, който се полюбопитства за дългата борба на актьора с личните си демони. Очевидно, Робърт се въздържа от коментари относно справянето с наркотичната зависимост и запазва мълчание по въпроси, касаещи баща му.

Между 1996 и 2001 г. актьорът бил задържан няколко пъти за притежание на дрога. Тази тъмна фаза от живота му стига своя връх през 1999 г., когато е осъден на три години затвор за многократно отказване да му бъдат направени тестове за наркотици.

Въпреки това, днес актьорът се радва на изключителни успехи и е постоянно в светлината на прожекторите. Според списание "Форбс" само за една година Робърт е спечелил близо 75 милиона долара.

Видео с част от интервюто беше пуснато малко след инцидента, но събра стотици негативни коментари. "Господи, Криш можеш да бъдеш голям кретен. Когато интервюираният се чувства дискомфортно, не го притискай", коментираха фенове на звездата в социалните мрежи.

#водещ #интервю #кино #актьор #Робърт Дауни Джуниър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »