Дали Xperia P2 ще дебютира като международен флагман на Sony?

Дали Xperia P2 ще дебютира като международен флагман на Sony?
A A+ A++ A

Когато по-рано този месец Sony представи Xperia Z4, компанията заяви, че този модел ще се продава единствено в Япония. Почти веднага плъзнаха слухове за друг флагмански телефон, който Sony ще произвеждат за останалата част от света. Очаква се компанията да анонсира този флагман в края на следващия месец. Изтекла нова  информация разкрива име, дизайн и спецификации на този телефон. В китайски уеб сайт бе публикувана схема на устройство, наречено Sony Xperia P2, която демонстрира различен дизайн от предишните флагмански Xperia модели.

Информацията от сайта споменава TriLuminos (IPS) екран с диагонал 5.2 инча и резолюция 1080 x 1920 пиксела (FHD). Другите публикувани спецификации включват 64-битов осемядрен процесор Snapdragon 810 с 3GB RAM и 32GB вградена памет, 12-мегапикселова задна камера с обектив 25mm Sony f/2 G OSS (64-25 600 ISO) и 4K видеозапис. Предната камера е с резолюция 5.1МР. Батерията е доста сериозна със своя капацитет от 4240 mAh, а дебелината на телефона варира от 8.9 мм в най-тънката му част до 10.9 мм в най-дебелата.

Възможно ли е това да е следващият флагман на Sony, който останалата част от света да получи, докато за японците ще остане Xperia Z4? Едно е сигурно – този модел би трябвало да осигурява по-дълъг живот на батерията от Motorola DROID Turbo с неговата батерия с капацитет 3900mAh. Ако компанията наистина подготвя анонса на устройството през май, скоро би трябвало в интернет да се появи още информация за него. Засега обаче сме склонни да приемаме тази информация с умерена доза скептицизъм – най-малкото защото серията Xperia P на Sony просъществува за твърде кратко време и практически приключи само с едно устройство.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници