HTC Butterfly 3 може да осигури QHD дисплей, Snapdragon 810 и 13MP камера за селфи

HTC Butterfly 3 може да осигури QHD дисплей, Snapdragon 810 и 13MP камера за селфи
A A+ A++ A

Следвайки тренда от последните няколко години, HTC изглежда пак ще предложат специална версия на своя флагман за японския пазар под формата на нов модел Butterfly. Засега е твърде рано да потвърдим това със сигурност, но ново устройство на HTC, наречено Butterfly 3 (J Butterfly HTV31) бе забелязано в CompuBench, като бенчмаркът разкрива и някои от неговите спецификации. Според детайлите HTC Butterfly 3 ще разполага с 5.1-инчов дисплей с резолюция 1440 x 2560 пиксела, което означава пикселна гъстота от 576 ppi.

Интересно е, че по-ранните слухове за този модел твърдяха, че дисплеят ще е 5.2-инчов, така че не е изключено в данните на GFXBench/CompuBench да има грешка и екранът всъщност да е по-голям. Чипсетът е 64-битовият осемядрен Qualcomm Snapdragon 810 с графичен чип Adreno 430 и обичайните вече за модел от такъв клас 3GB RAM. Вградената памет е 32GB, основната камера е 20-мегапикселова (най-вероятно идентична с тази в One M9) плюс 13МР предна камера, която според данните ще може да записва 4K UHD видео.

Подобни спецификации, ако наистина са точни, поставят HTC Butterfly 3 практически на върха на продуктовата гама на тайванската компания. Предишните модели Butterfly предлагаха и водоустойчиви корпуси, така че вероятно можем да приемем, че HTC ще заложи и на IP сертификат. Ако можем да съдим по предишните стъпки на фирмата, Япония ще бъде удостоена и с малко по-различно изглеждащо устройство от моделите, достъпни за останалата част от света. Очаква се HTC да анонсират Butterfly 3 някъде към края на май, но за жалост можем да бъдем уверени, че той няма да се появи по нашите географски ширини.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници