Samsung Z2 с Tizen се появи в неофициални снимки

Samsung Z2 с Tizen се появи в неофициални снимки
A A+ A++ A

Ако си спомняте, през април съобщихме, че Samsung планира наследник на първия си Tizen-базиран смартфон – Samsung Z1. С предполагаемо название Samsung Z2, обновеният Tizen смартфон се очакваше да бъде представен през първата половина на тази година, което означава, че евентуално ни остават броени седмици до анонса му. Междувременно онлайн се появиха няколко фотографии, за които се твърди, че демонстрират дизайна на устройството. Като се има предвид, че не можем надеждно да потвърдим доколко тези изображения са реални, добре е да ги приемете с умерена доза скептицизъм.

Снимките показват смартфон, който като дизайн изглежда доста сходен със Samsung Galaxy S3 mini. От физическия бутон Home, разположен под дисплея, до изглеждащата като изработена от пластмаса рамка с метална текстура, и дори заоблените ъгли на смартфона, устройството на тези изображения изглежда много повече като Galaxy S3 mini, отколкото като ъгловатия Samsung Z1. На снимките смартфонът е показан със заредена южнокорейска версия на магазина за приложения на Tizen.

Според досегашните слухове, Samsung Z2 ще включва сравнително базови спецификации като 32-битов четириядрен процесор, 1GB RAM, TFT-LCD дисплей с резолюция 540 x 960 пиксела, батерия с капацитет около 2000mAh и нова версия на Tizen UI, за която се твърди, че е повлияна от интерфейса на Samsung SUHD TV. За момента липсва информация за модела на чипсета и размерите на дисплея.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници