Google купува Timeful, ще вгражда функционалността му в Calendar и Inbox

Google купува Timeful, ще вгражда функционалността му в Calendar и Inbox
A A+ A++ A

Timeful е сред най-добрите приложения за управление на задачите за iPhone. Проектът, който видя бял свят след нашумяла финансова подкрепа от Винод Хосла и Kleiner Perkins, вече е погълнат от Google. Търсачката възнамерява да го интегрира в своите приложения Calendar, Inbox и Keep, както и вероятно в други, целящи да направят ежедневието ви по-малко натоварено и по-подредено. Най-интересната функция на Timeful е, че то се опираше на настоящия ви график с ангажименти и активно ви предлагаше да правите допълнителни неща.

Софтуерът не се придържаше към функционалността на стандартните календарни приложения – след регистрацията той запитваше какви неща желаете да правите по-често, от физически упражнения до готвене. После търсеше празни места в графика ви и предлагаше ангажименти за тях, така че да успеете да вместите в графика посещението във фитнеса, което отлагате до безкрайност. Потребителите можеха да избират степента на агресивност, с която Timeful да попълва графика им с допълнителни ангажименти. Приложението третираше личния и професионалния живот с еднакъв приоритет и дори напомняше да прекарвате повече време с децата си, вместо да попълва графика само със служебни задачи.

За момента плановете на Google са да оставят iOS версията на Timeful в App Store, но компанията спира активната разработка на приложението за тази платформа. Версия за Android беше обещана, но така и не видя бял свят преди закупуването на компанията. На сайта на разработчика все още се приемат регистрации за бета-тестовете на Timeful за Android, така че можем само да гадаем дали приложението ще бъде предложено самостоятелно и за мобилната ОС на Google, или ще е само интегрирана част от другите по-известни техни решения.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници