Нови условия за абонаментните програми Generation GLOBUL

Нови условия за абонаментните програми Generation GLOBUL
A A+ A++ A

Клиентите на абонаментните програми Generation GLOBUL, разработени за хора на възраст между 14 и 24 години, ще разполагат с много минути за разговори и SMS в мобилната мрежа на GLOBUL по всяко време на денонощието при ниски месечни такси, както и с минути за разговори с номер по избор от всички национални мобилни и фиксирани мрежи или от мрежите в международна Зона 1.

Срещу месечна такса от 7,90 лв. потребителите на Generation GLOBUL получават по 300 минути за разговори и 300 SMS в мобилната мрежа на GLOBUL на месец при едногодишен договор, a предпочелите двугодишен договор, ще имат и по 20 минути на месец за разговори с един национален номер или номер от международна Зона 1, включен в група "За приятели". Международната Зона 1 обхваща мобилните и фиксираните мрежи в САЩ, Канада и Русия, и фиксираните мрежи в почти цяла Европа. Новата тарифа Generation GLOBUL с месечна такса 10,90 лв. дава по 500 минути за разговори и 500 SMS в мобилната мрежа на GLOBUL на месец при едногодишен договор, а при подписване на двугодишен договор - и 30 минути за разговори с един национален номер или номер от международна Зона 1 в групата "За приятели".

Програмата Generation GLOBUL с месечна такса от 13,90 лв. осигурява по 1000 минути и 1000 SMS в мобилната мрежа на оператора месечно при подписване на едногодишен договор, а при избор на двугодишен договор, потребителите ще получат и 50 минути на месец за разговори с един национален номер или номер от международна Зона 1 в групата "За приятели". Както и досега, всички клиенти на Generation GLOBUL ще разполагат с по 100 МВ мобилен интернет трафик на максимална скорост на месец.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници