В Яхиново потресени от касапницата на пътя

В Яхиново потресени от касапницата на пътя
A A+ A++ A

Черна неделя за дупнишкото село Яхиново: петима загинаха, двама са ранени, единият от тях с опасност за живота при катастрофа насред селото.

Малко преди 18 часа в неделя лек автомобил Фолксваген, в който пътуват трима младежи, се блъска в електрически стълб в центъра на с.Яхиново. Стълбът се пречупва и пада на тротоара, предаде БГНЕС.

При жестокия удар в стълба на място загива 19-годишният водач на лекия автомобил, който е от с.Яхиново и четирима пешеходци, единият от тях е жена.

Най-вероятно пешеходците са загинали при удара от пречупилия се стълб или са пометени от автомобила преди сблъсъка със стълба.

В болница са двама младежи - на 16 и 18 г. - единият от тях е с опасност за живота. Районът е отцепен, извършва се оглед.

Гледката е неописуема, под пречупения стълб има купчина от тела, покрити с чаршаф. От пресцентъра на ОД МВР-Кюстендил потвърдиха за броя на жертвите и ранените. По неофициална информация сред жертвите-пешеходци има и дете, чиито родители не могат да го открият в селото.

Роднини на убитите пробиха блокадата на полицията  около 20 часа и навлязоха на местопроизшествието, съобщи „Фокус”. Причината бе, че никой не им подава информация кои са загиналите.

По последни данни жертвите на жестоката катастрофа са четирима младежи на възраст от 19 до 21 г. и 41-годишна жена.

Водачът на „Фолксваген голф“ се забил с бясна скорост в електрическия стълб, който се пречупил и паднал върху минаващите две момчета и момиче, както и върху жената.

Водачът на голфа – 19-годишен младеж от селото, след дни е трябвало да бъде абитуриент. Колата му била купена преди десетина дни.

Другите две момчета са Иво Р. и Емил С. на възраст 20 и 21 г. , завършили са професионална гимназия в Дупница.

#катастрофа #Яхиново #стълб

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници