Тридневен траур е обявен в Яхиново в памет на жертвите на жестоката катастрофа

Тридневен траур е обявен в Яхиново в памет на жертвите на жестоката катастрофа
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Тридневен траур е обявен в Яхиново в памет на жертвите на жестоката катастрофа. Петима души загинаха, след като кола се вряза в електрически стълб, който се счупи и падна върху пешеходци.

Ден на траур в село Яхиново. Вчера вечерта петима души загинаха след тежка катастрофа в дупнишкото село. Сред тях и 15-годишно момче. Други двама са тежко ранени след като лек автомобил се удари в електрически стълб.

Колата е била управлявана от 19-годишно момче. Заедно с него са пътували още двама младежи. Ударът е бил толкова силен, че е пречупил електрическото съоръжение, а жиците са се ударили в земята. По първоначална информация образувалата се волтова дъга е убила трима пешеходци, които в този момент са били върху тротоара. По-късно се появи версия, че автомобилът е прегазил пешеходците.

Шофьорът на колата и един от спътниците му са загинали на място. Другите двама са приети в болница – в Дупница и София с опасност за живота. Все още официално не е потвърдена информацията, че в колата са намерени бутилки алкохол.

#траур #Яхиново #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино