Бойко Борисов възхитен от чудесния човешки материал на българите

Бойко Борисов възхитен от чудесния човешки материал на българите
Снимки: Фейсбук на Бойко Борисов
A A+ A++ A

Днес, на церемонията по връчването на наградите „Достойните българи“, се убедих, че сме чудесен народ, написа в профила си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

"Сигурно хиляди са героите, заслужили благодарността и уважението на обществото ни през годината - багеристите по свлачищата, които работеха, за да отворят пътищата, въпреки че скали от по 20-30 тона висяха над тях; всички участвали в спасителните акции по време на наводненията - медицински работници, летци, пожарникари, военни, написа още Борисов. В много професии хората рискуват всеки ден, затова да им кажем благодаря. Важно е да бъдем по-добри, по-ведри и повече да обръщаме внимание на усилията на всеки един".

"Най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната", заяви през 2009 г. Борисов, тотава кмет на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, на среща с родни емигранти в Чикаго. Тогава той се оплака, че "материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям" и заяви намерението си да търси достойни кадри от чужбина.

Вижте кадри от церемонията "Достойните българи на годината":

 

 

 

#Бойко Борисов #българи #награди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници